PÁLYÁZATOK

Döntés a „Fogyasztói érdekek képviseletét ellátó egyesületek 2021. évi támogatása" tárgyában kiírt FV-I-21 pályázati kategóriában

Örömmel értesítjük a tisztelt Pályázókat, hogy az Innovációs és Technológiai Minisztérium jóváhagyásával a Nemzetközi Fejlesztési és Forráskoordinációs Ügynökség Zrt. meghozta döntését a „Fogyasztói érdekek képviseletét ellátó egyesületek 2021. évi támogatása" tárgyában kiírt (FV-I-21 azonosítószámú) pályázati kategóriában.

Az FV-I-21 kódjelű pályázatra beérkezett érvényes pályázatokból az Innovációs és Technológiai Minisztérium jóváhagyásával a Nemzetközi Fejlesztési és Forráskoordinációs Ügynökség Zrt. 20 darab pályázatot részesített támogatásban, összesen 54.100.000,- Ft értékben.

A közzétételi lista ide kattintva érhető el.

A támogatási döntésről, a támogatói okirat kiadásának feltételeiről és az ahhoz szükséges dokumentumok beküldési határidejéről, módjáról a Nemzetközi Fejlesztési és Forráskoordinációs Ügynökség Zrt. értesítést küld minden pályázónak. A nyertes pályázóknak programjuk megvalósításához eredményes munkát kívánunk!


Az Innovációs és Technológiai Minisztérium jóváhagyásával az NFFKÜ - Nemzetközi Fejlesztési és Forráskoordinációs Ügynökség Zártkörűen Működő Részvénytársaság nyílt pályázatokat (FV-I-21 és FV-II-21) hirdet a „Fogyasztói érdekek képviseletét ellátó egyesületek támogatása” tárgyában.

Az FV-I-21 pályázat célja a fogyasztói érdekek képviseletét ellátó egyesületek támogatása annak érdekében, hogy erősítsék a tudatos fogyasztói magatartást.

A pályázati kategóriák az FV-I-21 pályázat keretében:

  • „A” kategória: Közérdekű keresetindítás
  • „B” kategória: Fogyasztóvédelmi Témahét szervezése
  • „C” kategória: Fogyasztók tájékoztatása, tudatosságuk fokozása kommunikációs kampány által
  • „D” kategória: Nyomtatott sajtótermék készítése, kiadása és terjesztése
  • „E” kategória: „Train the trainer” program - Pedagógusok fogyasztóvédelmi képzése

Jelen pályázati felhívás keretében azok az egyesületek vehetnek részt, amelyeknek alapszabályában meghatározott célja a fogyasztók érdekeinek védelme, alapszabályának megfelelő tevékenységüket ténylegesen folytatják, valamint ilyen egyesületek szövetségei.

A rendelkezésre álló keretösszeg: 54 100 000 Ft

Támogatási időszak: a 2021. szeptember 1. és 2022. augusztus 31. közé eső időszak.

A pályázatok benyújtásának határideje: 2021. június 10.

Az eredményhirdetés várható időpontja: 2021. szeptember

Pályázatokkal kapcsolatos további információk:
Telefonszám: (06-70) 905-8424
hétfő-csütörtök: 9:00-16:00; péntek: 9:00-14:00
E-mail: szakmai kérdések esetén: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. 

Letölthető dokumentumok:beállítások mentése
Beállítások
Az alábbi Cookie-kat használjuk a jobb felhasználói élmény biztosításáért.
elfogadom
nem fogadom el
elolvasom
Analytics
Az alábbi cookiekat használjuk
Google Analytics
elfogadom
nem fogadom el